logo top

Sinergii pentru viitor – copii în situație de risc

Educând prezentul, construim viitorul!

Finalizarea lucrarilor de executie la sediul Centrului de Zi pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta

1La sfarsitul lunii martie 2017 s-au terminat lucrarile de reparatii, reabilitare si amenajare a spatiului in care va functiona Centrul de Zi pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta. Imobilul a beneficiat de reparatii si finisaje, vopsitorii lavabile, schimbat parchet, reparatii gresie si faianta, refacerea instalatiilor electrice si termice.
Apartamentul in care va functiona acest centru se afla in Ploiesti, str. Eremia Grigorescu, nr. 21, bl. 74, apartament nr. 22.

Dupa executarea lucrarilor de reamenajare, au fost create spatii speciale pentru cabinetele psihologilor si asistentilor sociali, precum si spatii de lucru in grup / asteptare pentru beneficiari.


Centrul de Zi pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta este o structura specializata in interventia si instrumentarea cazuisticii specifice copiilor/tinerilor pentru care s-a instituit o masura de protectie speciala din perspectiva pregatirii pentru viata independenta a acestora, in vederea integrarii familial, sociale si profesionale (identificare, realizarea evaluarii si consilierii de specialitate pentru copii / tineri, intocmirea si monitorizarea aplicarii programelor de interventie specifica etc).
Specialistii acestei unitati isi vor desfasoara activitatea in noua locatie incepand cu luna aprilie 2017 si va stau la dispozitie atat la sediul din Ploiesti, str. Eremia Grigorescu, nr. 21, bl. 74, apartament nr. 22, cat si la urmatoarele date de contact:
- Telefon: 0244 – 255158;
- E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

1
1 1
2
2 2
3
3 3


logo bottom

Proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI,
program finanţat de Granturile
SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială;

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială
a FRDS şi a Granturilor SEE 2009 – 2014

www.eeagrants.org si www.granturi-corai.ro