logo top

Sinergii pentru viitor – copii în situație de risc

Educând prezentul, construim viitorul!

Centrul pentru Interventie, Consiliere si Sprijin pentru Copilul Aflat in Situatie de Risc Ploiesti s-a mutat in casa noua !

La inceputul lunii februarie 2017 s-au finalizat lucrarile de reparatii, reabilitare si amenajare a spatiului in care va functiona Centrul pentru Interventie, Consiliere si Sprijin pentru Copilul Aflat in Situatie de Risc. Aceste lucrari au constat in reparatii si finisaje, vopsitorii lavabile, schimbat parchet, reparatii gresie, compartimentare PVC cu panel, montare oglinda unidirectionala.

Imobilul reamenajat este situat in Ploiesti, str. Cometului nr. 16, in aceasta locatie fiind create spatii speciale pentru cabinetele psihologilor si asistentilor sociali, precum si spatii de lucru in grup / asteptare pentru beneficiari.

Centrul pentru Interventie, Consiliere si Sprijin pentru Copilul Aflat in Situatie de Risc este o structura specializata in interventia si instrumentarea cazuisticii specifice copiilor strazii si copiilor delincventi (identificare, interventie in regim de urgenta, realizarea anchetelor sociale, a evaluarii si consilierii de specialitate pentru copii si parinti, stabilirea masurilor de protectie – acolo unde este cazul, monitorizarea copiilor dupa integrarea/reintegrarea in cadrul familiei naturale/extinse etc).

Specialistii acestei unitati isi desfasoara activitatea in noua locatie si va stau la dispozitie atat la sediul din Ploiesti, str. Cometului nr. 16, cat si la urmatoarele date de contact:

- Telefon: 0244 – 255.098; 0731.336.874;
- E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

1
1 1
25
25 25
36
36 36
37
37 37

logo bottom

Proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI,
program finanţat de Granturile
SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială;

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială
a FRDS şi a Granturilor SEE 2009 – 2014

www.eeagrants.org si www.granturi-corai.ro