logo top

Sinergii pentru viitor – copii în situație de risc

Educând prezentul, construim viitorul!

Desfasurarea cursurilor de formare pentru personalul din cadrul unitatilor de protectie din subordinea D.G.A.S.P.C. Prahova – cercuri si ateliere PLUS

poza plus1Prin facilitate de finantare PLUS, institutia noastra a dorit sa largeasca reteaua de ateliere si cercuri care au ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor individuale ale copiilor si tinerilor cu inca 11 ateliere/cercuri, respectiv: 3 cercuri de IT, doua cercuri de jurnalism, doua ateliere de obiecte hand-made/bijuterii, doua ateliere de crosetaj/goblen, 1 atelier de dezvoltare a deprinderilor de preparare a hranei si 1 atelier de gradinarit.


Pentru indrumarea activitatii copiilor/tinerilor in cadrul acestor ateliere, 18 persoane (angajate ale unitatilor de protectie) au beneficiat de sesiuni de instruire in domeniile IT, jurnalism, confectionare obiecte hand-made/bijuterii, crosetaj/goblen.
Activitatile de formare s-au derulat in cea de a doua jumatate a lunii septembrie si au fost primite cu mult interes de catre colegii desemnati sa participe la acestea.

poza-plus1
poza-plus1 poza-plus1
poza-plus2
poza-plus2 poza-plus2
poza-plus3
poza-plus3 poza-plus3


logo bottom

Proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI,
program finanţat de Granturile
SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială;

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială
a FRDS şi a Granturilor SEE 2009 – 2014

www.eeagrants.org si www.granturi-corai.ro