logo top

Sinergii pentru viitor – copii în situație de risc

Educând prezentul, construim viitorul!

Centrul de Zi pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta

5Conform calendarului de activitati, incepand cu luna septembrie 2016 si-a inceput activitatea cea de a doua structura nou infiintata prin proiectul “Educand prezentul, construim viitorul!”, Centrul de Zi pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta.

Schema de personal a centrului cuprinde 7 posturi (1 sef centru, 3 psihologi si 3 asistenti sociali), din care au fost ocupate 4 posturi (la data de 12 septembrie 2016).
Specialistii centrului se vor concentra pe grupul copiilor/tinerilor care urmeaza sa paraseasca sistemul de protectie, urmarind inscrierea acestora in programe care sa-i pregateasca pentru viata independenta, sa-i ajute la integrarea/reintegrarea familiala si sociala, precum si la integrarea pe piata muncii.


In sedinta de lucru din data de 15 septembrie 2016, coordonatorul proiectului a prezentat personalului nou angajat informatii privind proiectul “Educand prezentul, construim viitorul!”, precum si obiectivele si indicatorii care trebuie atinsi prin activitatea acestei noi structuri.

3
3 3
5
5 5

logo bottom

Proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI,
program finanţat de Granturile
SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială;

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială
a FRDS şi a Granturilor SEE 2009 – 2014

www.eeagrants.org si www.granturi-corai.ro