logo top

Sinergii pentru viitor – copii în situație de risc

Educând prezentul, construim viitorul!

Sesiuni de informare pentru personalul de la nivelul unitatilor-administrativ teritoriale

2In perioada 30 august – 9 septembrie 2016 s-au desfasurat cele doua sesiuni de informare dedicate personalului de la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale din judetul Prahova.
La aceste sesiuni au participat 50 de persoane (25 de asistenti sociali/persoane cu atributii de asistenta sociala si 25 de reprezentanti din nivelul de management al autoritatilor administrativ-teritoriale).


Sesiunile de informare au fost sustinute de Fundatia pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale Bucuresti si au tratat atat subiecte cu caracter general (incluziunea sociala, discriminarea, egalitatea de sanse etc.), cat si subiecte de interes specific pentru participanti (dezvoltarea serviciilor sociale, problematica copiilor ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate, planul de servicii etc).

Aceste sesiuni de informare au constituit un prilej de schimb de informatii si de modele de buna practica, precum si de stabilire a unor relatii intre specialisti care speram sa se materializeze in rezultate optime in activitatea viitoare a acestora.

1
1 1
2
2 2
3
3 3
4
4 4


logo bottom

Proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI,
program finanţat de Granturile
SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială;

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială
a FRDS şi a Granturilor SEE 2009 – 2014

www.eeagrants.org si www.granturi-corai.ro