logo top

Sinergii pentru viitor – copii în situație de risc

Educând prezentul, construim viitorul!

Centrul pentru interventie, consiliere si sprijin pentru copilul aflat in situatie de risc

Echipa de specialisti a Centrului pentru interventie, consiliere si sprijin pentru copilul aflat in situatie de risc a inceput sa se completeze.
Pana la aceasta data (30 septembrie 2015), doi asistenti sociali si un psiholog au inceput activitatea in cadrul acestei structuri.

Prima perioada a activitatii este dedicata familiarizarii personalului cu specificul lucrului cu categoriile vulnerabile care fac parte din grupul tinta al proiectului (copiii strazii si copiii delincventi)

si formarii practice a acestora, sub indrumarea personalului de specialitate cu experienta in acest domeniu din cadrul D.G.A.S.P.C. Prahova.

De asemenea, personalul angajat al Centrului pentru interventie, consiliere si sprijin pentru copilul aflat in situatie de risc a participat la o sedinta de lucru cu membri ai echipei de management si ai echipei de implementare a proiectului, in care s-au discutat aspectele specifice legate de derularea acestuia si obiectivele pe care trebuie sa le atinga structura nou infiintata.

a56
a56 a56
a57
a57 a57
a58
a58 a58
a59
a59 a59
a60
a60 a60


logo bottom

Proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI,
program finanţat de Granturile
SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială;

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială
a FRDS şi a Granturilor SEE 2009 – 2014

www.eeagrants.org si www.granturi-corai.ro